Wie zijn wij?

Kinderopvang Beestenboel biedt kleinschalige agrarische kinderopvang volgens de formule van de Verenigde Agrarische Kinderopvang. Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden in een natuurlijke, landelijke omgeving. Kinderen krijgen hier alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien. Waarbij de natuur centraal staat. 

img_01.jpgDe natuur is rijk aan plekken waar je van alles kunt beleven en ontdekken, waar je kunt leren wat gevaarlijk is en wat niet, zelfvertrouwen kunt opbouwen en je eigen fantasiewereld kunt betreden.

Jonge kinderen hebben een automatische verbondenheid met de natuur, een onverzadigbare nieuwsgierigheid en kunnen zich over de kleinste details verwonderen. Ze kijken gefascineerd toe hoe een lieveheersbeestje langs een stam kruipt, blazen het pluis van uitgebloeide paardenbloemen en kijken toe hoe de zaadjes aan hun pluisparachute wegzweven.

Bij kinderdagverblijf Beestenboel kunnen kinderen het buitenleven ontdekken en genieten van de dieren en de natuur.

Unieke kans voor uw kind

Opgroeien in de natuur heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden, zelfwaardering, creativiteit en het denkvermogen. Het is zelfs bewezen dat de natuur bijdraagt aan de lichamelijke en psychische gezondheid van kinderen.

De natuur als basis bij de opvoeding van kinderen wordt door veel ouders dan ook steeds belangrijker gevonden. Op onze agrarische kinderopvang sluiten we ons hier graag bij aan.

Kinderopvang op de boerderij is een vrij nieuwe vorm van opvang. Op een boerderij zijn kinderen veel buiten en hebben zij veel contact met dieren, bloemen en planten. Dit voegt iets toe aan het dagelijkse ritme van spelen, eten en slapen.

Beestenboel biedt uw kind deze unieke kans!