Ellens dochter Jinte komt vanaf haar tweede verjaardag spelen bij de peuteropvang bij Beestenboel.

De zoon ondertussen 5 jaar, van Ellen en Twan heeft ook bij Beestenboel gespeeld. Hier heeft hij een geweldige tijd gehad. Nog steeds vraagt hij “mama mag ik nog een keertje naar Beestenboel toe?” Dit gunde Ellen en Twan hun dochter ook, een superleuke tijd bij Beestenboel.

“Wat wij echt fantastisch vinden aan Beestenboel is dat de kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn, heerlijk naar buiten kunnen en dat ze daar alle ruimte toe hebben. Ook de dieren die er in de buurt zijn. Daar wordt toch elk kind blij van!

Onze kinderen vinden het geweldig dat de juffen met liefde voor hun zorgen en dat de kinderen lekker veel buiten zijn. Als ze buiten zijn kunnen ze lekker vies worden samen met de andere kinderen. Heerlijk op avontuur in de natuur om spulletjes te zoeken. Wat ze het allerleukste vinden is om naar de diertjes te gaan die ze bij de naam kennen.

Het is geweldig om te zien hoe lief de juffen zijn en dat je merkt hoe graag ze dit werk doen. Ieder kind is gelijk voor ze en maken er samen met de kindjes een feestje van. De kinderen voelen zich veilig bij Beestenboel omdat de sfeer goed is binnen het team dat hier werkt. Zo gaan de kinderen er met een fijn gevoel naartoe.

Ook is de communicatie naar de ouders goed, er wordt elke keer gevraagd hoe het gaat en als we de kinderen ophalen vertellen ze wat ze vandaag gedaan hebben.

Al deze punten zorgen ervoor dat wij enorm tevreden zijn over Beestenboel en zetten onze dochter met een fijn gevoel af.”