Beestenboel biedt uw kind deze unieke kans!

Oudercommissie

Dankzij het medezeggenschaprecht (adviesrecht) van de oudercommissie dat is vastgelegd in de Wet kinderopvang, heeft de oudercommissie inspraak en dus invloed op diverse aspecten van de opvang. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie bereikbaar via email: beestenboeloudercommissie@gmail.com.

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.

Anne van Herpt

Ik ben Anne van Herpt en woon samen met mijn man Roy, zoon Mason en dochter Janis in Reusel. Mason speelt sinds dat hij een half jaar oud was bij Beestenboel. De keuze hiervoor was snel gemaakt; we voelden er ons als ouders al meteen thuis, omdat er echt tijd en ruimte voor onze inbreng werden gemaakt.
Alle juffen zijn enorm betrokken en je ziet dat ieder kind zichzelf kan zijn. Daarnaast kan de prachtige (buiten)locatie nergens aan tippen; het moet fantastisch zijn om hier te mogen spelen als kind.
Ik kan me enorm vinden in het groene pedagogische beleid, zeker in deze tijd waarin kinderen steeds minder buiten komen. Ik ben vrijwel bij alle interessante activiteiten geweest die Beestenboel en/of de oudercommissie organiseerden en wilde die betrokkenheid graag versterken door lid te worden van de oudercommissie. Ik zie het als een leuke uitdaging om mee te mogen denken over het beleid en de kwaliteitsbewaking.

Dorothee de Vries

Wie ben ik? Dorothee de Vries en woon samen met mijn vriend Niels en onze dochter Jikke (2018) in Reusel. Jikke zit zowel op de dagopvang als bij de peuters. Ze heeft het hier enorm naar haar zin.

Waarom wil ik me aansluiten bij de Oudercommissie? Ik wil graag betrokken zijn en mijn bijdrage leveren aan het vasthouden van de huidige kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de Beestenboel. 

Als verlengstuk van alle ouders en samen met de overige leden van de Oudercommissie hoop ik op een energieke samenwerking met Betty en haar juffen! 

Patrick Goorman

Mijn naam is Patrick Goorman, vriend van Ingrid en vader van Nienke. We wonen in Reusel. Doordeweeks ben ik werkzaam bij een keukenbedrijf in Bladel.
Nienke ging in het begin naar een gastouder, maar door familieomstandigheden bij de gastouder zaten we per direct zonder opvang. Daarom heb ik contact opgenomen met Beestenboel in de hoop dat ze nog een plekje hadden. Nienke kon hier meteen terecht, gelukkig maar! Hier zijn wij enorm mee geholpen en wij zijn hier ook heel erg blij mee. Nienke heeft het heel erg naar haar zin bij Beestenboel. Ik heb van thuis uit een agrarische achtergrond en het buiten zijn en tussen de dieren en in de bossen spreekt mij enorm aan. Daarom sprak Beestenboel ons ook zo aan.

Op het moment dat Nienke ingeschreven werd, kregen we de vraag of we in de oudercommissie wilde. Ik heb hier even over nagedacht en heb me nu daarvoor opgegeven, ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren in de toekomst voor Beestenboel, de kinderen en andere ouders.

Linda Leenhouwers

Ik ben Linda Leenhouwers-Theuws. Ik woon samen met mijn man David en twee kinderen, Julia en Bram, in Hulsel.
Wij hebben voor Beestenboel gekozen omdat wij hier meteen een goed gevoel over hadden en omdat hier aandacht is voor dier en natuur.

Ik vind het leuk om te weten wat er speelt / mee te denken in de organisatie waar mijn kinderen spelen. Verder lijkt het mij een uitdaging om de kwaliteit te behouden en/of verbeteren.

Marleen Wouters- Dingen

Ik ben Marleen en samen met mijn man Nick en dochter Isabel (2020) woon ik in Reusel.

De keuze voor opvang bij Beestenboel was door ons snel gemaakt. Na de eerste rondleiding waren we allebei zo enthousiast dat we vrij snel daarna hebben ingeschreven. Het was alleen even duimen of er nog een plekje vrij was, maar gelukkig was dat het geval. Isabel gaat al vanaf dat ze 4 maanden is 3 dagen per week spelen bij Beestenboel en ze heeft het ontzettend naar haar zin. Wat ons vooral aanspreekt is dat er bij Beestenboel zoveel aandacht is voor dieren en de natuur. Hierin is zo veel te leren en te ontdekken, dat we dat onze dochter graag al zo vroeg mogelijk meegeven. Het is toch ook fantastisch om hier kind te mogen zijn!

Het lijkt me heel interessant om meer te weten te komen over de organisatie achter Beestenboel. Verder hoop ik door mijn deelname aan de oudercommissie een stukje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het waarborgen van de kwaliteit van Beestenboel.

Meer informatie of een rondleiding aanvragen?