Beestenboel biedt uw kind deze unieke kans!

Oudercommissie

Dankzij het medezeggenschaprecht (adviesrecht) van de oudercommissie dat is vastgelegd in de Wet kinderopvang, heeft de oudercommissie inspraak en dus invloed op diverse aspecten van de opvang. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie bereikbaar via email: beestenboeloudercommissie@gmail.com.

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.

Patrick Goorman

Mijn naam is Patrick Goorman, vriend van Ingrid en vader van Nienke. We wonen in Reusel. Doordeweeks ben ik werkzaam bij een keukenbedrijf in Bladel.
Nienke ging in het begin naar een gastouder, maar door familieomstandigheden bij de gastouder zaten we per direct zonder opvang. Daarom heb ik contact opgenomen met Beestenboel in de hoop dat ze nog een plekje hadden. Nienke kon hier meteen terecht, gelukkig maar! Hier zijn wij enorm mee geholpen en wij zijn hier ook heel erg blij mee. Nienke heeft het heel erg naar haar zin bij Beestenboel. Ik heb van thuis uit een agrarische achtergrond en het buiten zijn en tussen de dieren en in de bossen spreekt mij enorm aan. Daarom sprak Beestenboel ons ook zo aan.

Op het moment dat Nienke ingeschreven werd, kregen we de vraag of we in de oudercommissie wilde. Ik heb hier even over nagedacht en heb me nu daarvoor opgegeven, ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren in de toekomst voor Beestenboel, de kinderen en andere ouders.

Dorothee de Vries

Wie ben ik? Dorothee de Vries en woon samen met mijn vriend Niels en onze dochter Jikke (2018) in Reusel. Jikke zit zowel op de dagopvang als bij de peuters. Ze heeft het hier enorm naar haar zin.

Waarom wil ik me aansluiten bij de Oudercommissie? Ik wil graag betrokken zijn en mijn bijdrage leveren aan het vasthouden van de huidige kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de Beestenboel. 

Als verlengstuk van alle ouders en samen met de overige leden van de Oudercommissie hoop ik op een energieke samenwerking met Betty en haar juffen! 

Hans van de Sande

Hoi! Mijn naam is Hans van de Sande en samen met Mariëlle zijn wij de trotse ouders van Lev. Wij zijn ooit naar Lage Mierde verhuisd omdat het leven in een wat meer landelijke omgeving ons prettiger leek dan wonen tegen een altijd drukke stad aan. Omdat we het buitenleven belangrijk vinden gaat Lev ook naar de beestenboel toe. Lev heeft het erg goed naar zijn zin bij de beestenboel! Zelf werk ik in het onderwijs en merk ik hoe belangrijk de betrokkenheid van ouders voor een organisatie kan zijn. Daarom draag ik ook graag mijn steentje bij aan de oudercommissie!

Ingrid Ballemans

Mijn naam is Ingrid Ballemans. Ik woon samen met Jaap en onze twee zonen Abel en Loet in het mooie Hulsel. Ik werk bij ROC Tilburg als ondersteuningscoordinator.
Abel en Loet spelen beide van jongs af aan bij de Beestenboel. Abel gaat inmiddels naar school, maar Loet gaat nog met veel plezier. De Beestenboel sluit aan bij de visie die wij als ouders hebben en past enorm bij onze zonen. Samen spelen en ontdekken. Wij zijn altijd erg blij als Loet onder het zand en modder thuis komt : Hij heeft een goede dag gehad!
Ik heb mij aangesloten bij de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de plek waar wij onze kinderen naartoe brengen. Tijdens mijn studie heb ik zelf kort gewerkt op een kinderdagverblijf. Het is nu erg leuk om de ervaring te hebben vanuit de andere kant, als ouder. Mogelijk kan ik dit gebruiken in de oudercommissie.

Lieke Berndsen

Ik ben Lieke, mama van Vik (2019) en Lune (2021). Samen met mijn man en de kinderen woon ik in Reusel. Vik en Lune spelen allebei al een paar jaar bij de Beestenboel. Vik inmiddels bij de BSO en Lune bij de peuters. We zijn nog steeds ontzettend blij dat we gekozen hebben voor de Beestenboel. De kinderen worden vrij gelaten en uitgedaagd om te leren in (en van) de natuur! 

Samen met de andere leden van de oudercommissie probeer ik mee te denken en Betty te voorzien van input vanuit andere ouders.

Sanne Brekelmans

Hier tekst

Meer informatie of een rondleiding aanvragen?