Beestenboel biedt uw kind deze unieke kans!

Oudercommissie

Beestenboel vindt het belangrijk dat ouders inspraak hebben binnen Kinderdagverblijf, daarom hebben wij een oudercommissie. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie bereikbaar via email: beestenboeloudercommissie@gmail.com.

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.

Karin van Eekert-Bogaerts

Ik ben Karin van Eekert-Bogaerts, ik woon samen met Rob en onze dochter Sara in Reusel. Sara speelt al vanaf september 2014 bij Beestenboel, waar ze vanaf dag 1 helemaal op haar plek is. De reden dat we voor de Beestenboel gekozen hebben is dat de visie overeenkomt met wat wij zochten in de kinderdagopvang. Wij vinden het fijn dat zowel wij zelf als onze keuzes in de opvoeding van Sara altijd bespreekbaar zijn en er met respect geluisterd wordt. Tevens spraken de locatie en het buitenleven ons erg aan, de keuze was snel gemaakt!
Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik het fijn vind om te weten wat er speelt en hoe we de kwaliteit kunnen handhaven of misschien wel kunnen verbeteren op bepaalde vlakken. De ‘markt’ is altijd in beweging en ik hoop dat we hierop in kunnen springen.

Janneke Schellens- van Dooren

Mijn naam is Janneke Schellens-van Dooren, ik woon met manlief, dochter en zoon in Reusel. Pip, onze dochter en Mees onze zoon spelen beide bij Beestenboel. Een heerlijke plek waar ze lekker zichzelf kunnen zijn, zich kan ontwikkelen, met andere kindjes kunnen spelen en vooral: een plek waar ik ze met een gerust hart achterlaat! Want het belangrijkste is dat je als ouder een goed gevoel hebt, bij de plek en de mensen waar je je kind naartoe brengt.
Mijn aanmelding voor de oudercommissie zie ik als een nieuwe uitdaging en het tonen van een stukje betrokkenheid. Ik vind het interessant om meer over de organisatie te weten te komen en wil graag meedenken over de handhaving en verbetering van de kwaliteit van Beestenboel.

Nicole Janssen - van der Beek

Mijn naam is Nicole Janssen – van der Beek,ik woon samen met mijn man Rob en onze dochters Mila en Suze in Lage Mierde. Sinds begin 2016 gaat Mila naar de dagopvang van de Beestenboel en sinds 2017 Suze ook. Het buiten zijn, respect voor dier en natuur en de aandacht voor individuele ontwikkeling sloten zo aan op onze visie dat er, ondanks de wat grotere afstand vanuit Lage Mierde, geen enkel ander kinderdagverblijf meer in ons op kwam. Ik ben lid van de oudercommissie geworden omdat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van onze kinderen en om mee te mogen denken in alle aspecten die aan bod komen in deze rol.

Monique Faasen

Mijn naam is Monique Faasen en woon met mijn man en dochtertje in Bladel.
De reden dat wij voor Beestenboel hebben gekozen is de prachtige locatie en het feit dat de kinderen lekker veel buiten zijn. Daar rijden wij graag een stukje voor om!
Waarom ik denk een aanvulling te kunnen zijn voor deze oudercommissie is dat ik zelf in de kinderopvang heb gewerkt en dat ik dus wel een helpende hand kan bieden.
Ik hoop op een gezellig jaar!

Anne van Herpt

Ik ben Anne van Herpt en woon samen met mijn man Roy, zoon Mason en dochter Janis in Reusel. Mason speelt sinds dat hij een half jaar oud was bij Beestenboel. De keuze hiervoor was snel gemaakt; we voelden er ons als ouders al meteen thuis, omdat er echt tijd en ruimte voor onze inbreng werden gemaakt.
Alle juffen zijn enorm betrokken en je ziet dat ieder kind zichzelf kan zijn. Daarnaast kan de prachtige (buiten)locatie nergens aan tippen; het moet fantastisch zijn om hier te mogen spelen als kind. 
Ik kan me enorm vinden in het groene pedagogische beleid, zeker in deze tijd waarin kinderen steeds minder buiten komen. Ik ben vrijwel bij alle interessante activiteiten geweest die Beestenboel en/of de oudercommissie organiseerden en wilde die betrokkenheid graag versterken door lid te worden van de oudercommissie. Ik zie het als een leuke uitdaging om mee te mogen denken over het beleid en de kwaliteitsbewaking.

Meer informatie of een rondleiding aanvragen?