Beestenboel biedt uw kind deze unieke kans!

Oudercommissie

Beestenboel vindt het belangrijk dat ouders inspraak hebben binnen Kinderdagverblijf, daarom hebben wij een oudercommissie. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie bereikbaar via email: beestenboeloudercommissie@gmail.com.

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.

Anne van Herpt

Ik ben Anne van Herpt en woon samen met mijn man Roy, zoon Mason en dochter Janis in Reusel. Mason speelt sinds dat hij een half jaar oud was bij Beestenboel. De keuze hiervoor was snel gemaakt; we voelden er ons als ouders al meteen thuis, omdat er echt tijd en ruimte voor onze inbreng werden gemaakt.
Alle juffen zijn enorm betrokken en je ziet dat ieder kind zichzelf kan zijn. Daarnaast kan de prachtige (buiten)locatie nergens aan tippen; het moet fantastisch zijn om hier te mogen spelen als kind.
Ik kan me enorm vinden in het groene pedagogische beleid, zeker in deze tijd waarin kinderen steeds minder buiten komen. Ik ben vrijwel bij alle interessante activiteiten geweest die Beestenboel en/of de oudercommissie organiseerden en wilde die betrokkenheid graag versterken door lid te worden van de oudercommissie. Ik zie het als een leuke uitdaging om mee te mogen denken over het beleid en de kwaliteitsbewaking.

Janneke Schellens- van Dooren

Mijn naam is Janneke Schellens-van Dooren. Ik woon met manlief, dochter Pip en zoon Mees in Reusel. Beide spelen ze bij Beestenboel. Een heerlijke plek waar ze lekker zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen, met andere kindjes kunnen spelen en vooral: een plek waar ik hen met een gerust hart achterlaat! Want het belangrijkste is dat je als ouder een goed gevoel hebt, bij de plek en de mensen waar je je kind naartoe brengt.

Ik heb in de oudercommissie zitting genomen, omdat ik een stukje betrokkenheid wil tonen, het interessant vind om meer over de organisatie te weten te komen en graag mee wil denken over de handhaving en verbetering van de kwaliteit van Beestenboel.

Nicole Janssen - van der Beek

Mijn naam is Nicole Janssen – van der Beek,ik woon samen met mijn man Rob en onze dochters Mila en Suze in Lage Mierde. Sinds begin 2016 gaat Mila naar de dagopvang van de Beestenboel en sinds 2017 Suze ook. Het buiten zijn, respect voor dier en natuur en de aandacht voor individuele ontwikkeling sloten zo aan op onze visie dat er, ondanks de wat grotere afstand vanuit Lage Mierde, geen enkel ander kinderdagverblijf meer in ons op kwam. Ik ben lid van de oudercommissie geworden omdat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van onze kinderen en om mee te mogen denken in alle aspecten die aan bod komen in deze rol.

Monique Faasen

Mijn naam is Monique Faasen en woon met mijn man en dochtertje in Bladel.
De reden dat wij voor Beestenboel hebben gekozen is de prachtige locatie en het feit dat de kinderen lekker veel buiten zijn. Daar rijden wij graag een stukje voor om!
Waarom ik denk een aanvulling te kunnen zijn voor deze oudercommissie is dat ik zelf in de kinderopvang heb gewerkt en dat ik dus wel een helpende hand kan bieden.
Ik hoop op een gezellig jaar!

Eva de Boer

Mijn naam is Eva, en ik woon samen met Marc en onze dochter Maud (2017) en zoon Gijs (2019) in Reusel.

Maud en Gijs gaan beide drie dagen per week naar de Beestenboel en hebben het enorm naar hun zin. Omdat ze zo veel bij de Beestenboel zijn, vind ik het fijn om meer betrokken te zijn en mijn advies en feedback te kunnen geven. Om die reden neem ik per 1 januari plaats in de oudercommissie. Op mijn werk heb ik ook een adviserende en onderzoekende functie, dus ik hoop daarin een waardevolle toevoeging te kunnen leveren binnen de Beestenboel!

Meer informatie of een rondleiding aanvragen?