Al van jongs af aan komen de twee zoons (van 7 en 9 jaar) van Linda en Adrien met plezier naar Beestenboel; eerst voor de kinderopvang, daarna de buitenschoolse opvang. Linda vertelt graag over hoe ze bij Beestenboel terechtkwamen, hoe onze waarden aansluiten bij die van hen, en hoe graag hun jongens uitkijken naar het moment dat ze weer terug kunnen naar Beestenboel. 

De juiste waarden 

“Acht jaar geleden tipten onze buren ons dat er een leuke nieuwe kinderopvang geopend was in Reusel”, zegt Linda, woonachtig in Reusel. “Zij vonden Beestenboel helemaal geweldig, dus onze nieuwsgierigheid was gewekt. We zijn snel gaan kijken, zeker ook omdat we zelf fan zijn van de dingen waar Beestenboel voor staat: het buitenleven, ruimte, en goede normen en waarden. Ook wij waren meteen verkocht.” 

Volgens Linda biedt Beestenboel kinderen een compleet plaatje: “Kinderen krijgen de ruimte om buiten te spelen, ze kunnen lekker de natuur in en ontdekken, en ook de binnenactiviteiten geven veel vrijheid. Mede daardoor gaan ze, ook sinds ze naar school gaan, nog naar Beestenboel – alleen dan voor de BSO en vakantieopvang.”  

Aandacht voor het kind 

Linda vindt de persoonlijke aandacht die haar kinderen bij Kinderopvang Beestenboel krijgen een groot pluspunt. “Het team heeft een open instelling en is erg meedenkend”, weet ze. “Zo was onze oudste in het begin vaak verdrietig als we hem ’s ochtends brachten. We hebben dit besproken met één van zijn juffen en zijn samen naar een oplossing gaan zoeken.” 

Ze haalt nog een ander voorbeeld aan. “Mijn jongste zoon is helemaal verzot op kikkers”, zegt ze. “Het is fijn dat hij bij Beestenboel op zoek kan gaan naar kikkers. Toen de planning veranderde had hij daar ineens wat minder tijd voor. Ook toen hebben de begeleiders meegedacht in het zoeken naar een oplossing. Helaas kunnen ze nu even niet gaan, maar hopelijk mogen de deuren snel weer open.” 

Vertrouwd gevoel 

“Bij Kinderopvang Beestenboel zijn ze heel goed in het kijken naar de behoeftes van een kind en niet alleen maar naar hun leeftijd”, concludeert Linda. “Dat vind ik prettig. Daarnaast delen wij veel van de waarden die ze bij Beestenboel ook uitdragen: veel buiten zijn, de bewuste keuze voor gezond voedsel, en hoe je met elkaar omgaat. Al vanaf onze eerste kennismaking voelde het gewoon goed bij Beestenboel!”