Moniques dochter Yara (2) gaat al ongeveer 2 jaar naar kinderopvang Beestenboel. Na verschillende opties bekeken te hebben wisten Monique en haar partner meteen toen ze bij Beestenboel kwamen: dit is het. Monique vertelt je graag hoe zij haar keuze gemaakt heeft.  

Meteen een goed gevoel 

“Toen we op zoek waren naar kinderopvang zijn we bij diverse opties in de buurt gaan kijken”, legt Monique uit. “Bij Beestenboel hadden we direct een goed gevoel. De sfeer en uitstraling spraken me direct aan. Er is een mooie, ruime en groene tuin met veel dieren. Hoewel ik zelf op een kinderdagverblijf heb gewerkt met veel buitenruimte was dat geen doorslaggevende factor, maar het was wel mooi meegenomen!” 

“We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Beestenboel”, gaat Monique verder. “Onze dochter krijgt hier echt de ruimte om lekker buiten te zijn in de natuur en nabij de dieren. Binnen is het lekker ruim, netjes en opgeruimd. Dat vind ik een prettig idee.” 

Kwaliteit gewaarborgd 

Toen de coronacrisis uitbrak konden we alleen nog kinderen ontvangen van ouders met cruciale beroepen. Doordat Monique werkzaam is in de voedselindustrie kon zij in deze periode bij Beestenboel terecht. “Ze hebben dat toen erg goed opgepakt”, blikt Monique tevreden terug. “Ze bleven communiceren met alle ouders. Voor onze dochter bleef de kwaliteit van de opvang gewaarborgd; ze zag iedere keer dezelfde gezichten die haar bij naam kenden.” 

“Op een gegeven moment lag er voor iedereen een vogelhuisje klaar dat je thuis in elkaar kon zetten met je kind”, gaat Monique verder. “Zo houden ze toch contact met de kinderen en ouders die je dan ineens een hele poos niet meer ziet. Dat hebben ze goed opgepakt op deze manier.” 

Persoonlijk en kleinschalig 

“Ik ben blij dat mijn dochter naar Beestenboel gaat – en zij zelf ook!” aldus Monique. “Yara weet ook precies hoe al haar begeleiders heten, en andersom ook. Dat is het fijne van Beestenboel: het is een compact team dat aandacht heeft voor haar opvangkinderen en de ouders. Iedereen is rustig, lief en enthousiast. Ze tonen veel interesse en zullen altijd een praatje maken. Ook staan ze altijd klaar voor advies. Mijn dochter gaat iedere keer met plezier naar Beestenboel, meer kan ik me niet wensen!”