Ben jij voor na je vakantie op zoek naar opvang voor je peuter? De peuteropvang van Kinderopvang Beestenboel is voor peuters (2-4 jaar) een mooie opstap naar de basisschool. Spelenderwijs ontdekken en ervaren kinderen de natuur terwijl ze hiervan dingen leren zoals tellen, taalbegrip, zingen, werken met seizoenen en elementen van de natuur. Dat is bewezen goed voor de ontwikkeling van peuters! 

Opvang in een natuurlijke omgeving 

Bij Kinderopvang Beestenboel staat de natuur centraal. De natuur is namelijk een prachtige plek waar van alles aan te ontdekken is! Bladeren, bloemen, maar ook bewoners zoals diertjes groot en klein.  

Bij Beestenboel krijgen kinderen alle ruimte om in hun eigen tempo op onderzoek uit te gaan. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een natuurlijke, landelijke omgeving. Bovendien zijn onze dieren graag in de buurt van kinderen. 

Goed voor lichaam en geest 

De natuur biedt allerlei mogelijkheden voor kinderen om op ontdekking te gaan. Terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten ontdekken ze bijvoorbeeld wat gevaarlijk is en wat niet en werken ze aan hun zelfvertrouwen. Op speelse, leerzame wijze ontwikkelen ze hun zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden, creativiteit en denkvermogen.  

Het is wetenschappelijk bewezen dat opgroeien in de natuur bijdraagt aan de lichamelijke en mentale gezondheid van kinderen. Later op school zullen kinderen daar voordeel van hebben. Ze staan sterker in hun schoenen, kunnen beter mee in de klas, en ze zijn zelfverzekerder. 

Mogelijkheden voor peuteropvang 

Wij zijn op alle werkdagen geopend en hebben diverse mogelijkheden beschikbaar die we aanbieden in een 40-weken pakket.  

  • 8.45- 11.45 uur 
  • 8.45- 12.30 uur (inc. lunch) 
  • 7.00- 12.30 uur (inc. lunch) 

Heb jij ook interesse in onze peuteropvang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak voor een rondleiding te plannen.